با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
خلق چنین اثر هنرمندانهای از قساوت و رذالت بشری، توسط ارتشی که خود را «بااخلاقترین ارتش دنیا» معرفی میکند، از لطیفههای دردناک در روزگار مدرن است.
به گزارش یا مهدی، عکسی که پیش رو دارید، چند روز قبل در نوار غزه گرفته شده است. خلق چنین اثر جنایتبارِ هولناکی، از ارتشی که خود را «با اخلاق ترین ارتش دنیا» معرفی می کند، از لطیفه های دردناک در روزگار مدرن است. آفرینش چنین تابلوی هنرمندانه ای از قصاوت و رذالت بشری، آن هم در قرن بیست و یکم، از توانمدی های اختصاصی رژیم صهیونیستی است.
با آمادگی معنوی وارد شب قدر شوید
در ماه رمضان هم - در همه روزها و شبها - دلهایتان را هرچه میتوانید با ذکر الهی نورانیتر کنید، تا برای ورود در ساحت مقدّس لیلةالقدر آماده شوید، که: «لیلةالقدر خیر من الف شهر. تنزّل الملائکة والرّوح. فیها بإذن ربّهم من کل امر». شبی که فرشتگان، زمین را به آسمان متّصل میکنند، دلها را نورباران و محیط زندگی را با نور فضل و لطف الهی منوّر میکنند. شب سِلم و سلامت معنوی - سلامٌ هی حتّی مطلع الفجر - شب سلامت دلها و جانها، شب شفای بیماریهای اخلاقی، بیماریهای معنوی، بیماریهای مادّی و بیماریهای عمومی و اجتماعی که امروز متأسفانه دامان بسیاری از ملتهای جهان، از جمله ملتهای مسلمان را گرفته است! سلامتی از همه اینها، در شب قدر ممکن و میسّر است؛ به شرطی که با آمادگی وارد شب قدر شوید. ۱۳۷۶/۰۹/۰۵
ساعات لیلةالقدر را مغتنم بشمارید
قدر لیلةالقدر را باید دانست، ساعات آن را باید مغتنم شمرد و کاری کرد که انشاءاللَه قلم تقدیر الهی در شبهای قدر برای کشور عزیز و آحاد ملت ما تقدیری آنچنان که شایسته مردم مؤمن و عزیز ماست، رقم بزند. ۱۳۸۲/۰۸/۲۳
از رذائل مادی خود را دور کنید
ما باید امیدوار باشیم، دعا کنیم و بکوشیم از این شبها[ی لیالی قدر] برای عروج معنوی خود استفاده کنیم؛ چون نماز معراج و وسیلهی عروج مؤمن است. دعا هم معراج مؤمن است، شب قدر هم معراج مؤمن است. کاری کنیم عروج کنیم و از مزبله مادی که بسیاری از انسانها در سراسر دنیا اسیر و دچار آن هستند، هرچه می توانیم، خود را دور کنیم. دلبستگی ها، بدخلقی ها - خلقیات غیرانسانی، ضدانسانی - روحیات تجاوزگرانه، افزون خواهانه و فساد و فحشا و ظلم، مزبله های روح انسانی است. این شبها باید بتواند ما را هرچه بیشتر از اینها دور و جدا کند. ۱۳۸۳/۰۸/۱۵
سی ان ان اعلام کرد موشک استفاده شده برای سرنگون کردن هواپیما بر فراز اوکراین بسیار پیشرفته بوده است.
به گزارش يا مهدي، شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد: هواپیمای مالزیایی که بر فراز اوکراین در حال پرواز بود با دویست و نود و پنج سرنشین، سرنگون شد. به گفته یکی از مقامات آمریکایی، این هواپیما در ارتفاع سی و سه هزار پایی با سرعت بیش از پانصد مایل در ساعت پرواز می کرد که هدف اصابت یک موشک زمین به هوا قرار گرفت. وزیر امورخارجه اوکراین، جدایی طلبان طرفدار روسیه در شرق اوکراین را در این قضیه مقصر دانسته و گفته است آنها از موشک ساخت روسیه برای سرنگون کردن هواپیمای 777 استفاده کردند. تاکنون، هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این اقدام را برعهده نگرفته است. سخنگوی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، سخن گفتن از مداخله روسیه در این ماجرا، حماقت است.
«حیفا و تلاویو» در آستانه تبدیل شدن به تلی از خاکستر با موشکهای پیشرفته مقاومت/ جزئیات فنی موشکهای پرتابی از غزه + تصاویر
این روزها، شاید صدای آژیرهای خطر و آمبولانسها، مانوسترین صدایی باشد که به گوش صهیونیستهای مقیم سرزمین اشغالی میرسد؛ موشک R160، موشک G80، سجیل 55، براق 70، M75، فجر 5، ناصر 5 و ... نیروهای مقاومت غزه، روز صهیونیستها را به کابوسی وحشتناک تبدیل کرده است.
به گزارش خبرنگار بینالملل «خبرگزاری دانشجو»؛ امروز 13 سال از نخستین باری که رسانههای صهیونیستی در مورد خطر موشکهای گروههای مقاومت فلسطین سخن گفتند، میگذرد، البته شاید این خبر در آن روزها توسط دستگاههای امنیتی رژیم صهیونیستی چندان جدی گرفته نشد، اما امروز و پس از گذشت 13 سال «سامانه موشکی گروههای مقاومت فلسطینی» به اصلیترین تهدید برای امنیت رژیم صهیونیستی تبدیل شده است، به طوری که بارها محاسبات نظامی ـ امنیتی و حتی سیاسی این رژیم و حامیان منطقهای و فرامنطقهایش را بر هم زده است.
برای درک میزان توسعه و پیشرفت سامانه موشکی گروههای مقاومت طی این 13 سال تنها کافی است به عملکرد این جریان در دو سال گذشته نگاهی بیندازیم.
در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه در سال 2012 و حماسه جریان مقاومت که در رسانه های عربی با نام «عمود السحاب» شناخته میشود، گروههای فلسطینی با موشک M75 و همچنین فجر 5 دستگاه امنیتی و سران رژیم صهیونیستی را حیرتزده کردند.
این حیرت و واهمه از آن رو بود که در پی این توسعه استراتژیک، برد موشکهای فلسطینی به 75 کیلومتر رسیده و به این ترتیب حاشیه امنیت شهرکنشینهای صهیونیست به طرز قابل توجهی کاهش یافته بود.
اما این بار در سال 2014 و در پی جنایت جدید رژیم صهیونیستی، مقاومت، برگ جدیدی از دستاوردهای تجهیزاتی خود را نمایان کرد، به طوری که دیگر موشکهای فلسطینی مرزهای بسیار فراتر از 75 کیلومتر را درمینوردند و هم اکنون، «حیفا» در تیررس موشکهای مقاومت قرار گرفته است.
در سالروز ضربت خوردن مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام، مراسم سوگواری و عزاداری آن امام همام، با حضور قشرهای مختلف مردم و رهبر معظم انقلاب اسلامی، در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری در سالروز ضربت خوردن مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام، مراسم سوگواری و عزاداری آن امام همام، با حضور قشرهای مختلف مردم و رهبر معظم انقلاب اسلامی، در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این مراسم، بعد از اقامه نماز ظهر، شرکت کنندگان در عزای مولای متقیان حضرت علی علیه السلام به سوگواری پرداختند.
در پی شکست "شبکه های لسآنجلسی" در جذب مخاطب، این مرکز برای جبران و بازسازی این شکست با صرف هزینه های هنگفت، "شبکه های لندنی" همچون بی بی سی، من و تو، رها و ... را با شکل و محتوایی به ظاهر جدید به صحنه آورد. "ایمنی در محیط کار" سوژه ای بود که این شبکهها از آن برای عملیات روانی خود در به حاشیه راندن سومین سالگرد حماسه 9 دی استفاده کردند.
به گزارش يا مهدي، در پی شکست "شبکه های لسآنجلسی" در جذب مخاطب، این مرکز برای جبران و بازسازی این شکست با صرف هزینه های هنگفت، "شبکه های لندنی" همچون بی بی سی، من و تو، رها و ... را با شکل و محتوایی به ظاهر جدید به صحنه آورد.
این "شبکه های لندنی" با ارائه برنامه های متفاوت، متنوع و جذاب علاوه بر حفظ فاصله خود با شبکه های لسآنجلسی، سعی در ارائه چهره جدید برای جذب حداکثر مخاطب داشته تا خودشان را "تافته جدا بافته" معرفی کنند.
اما در پی عملکرد منفی و گاف های متعدد این رسانه های لندنی که منجر به سلب اعتماد و ریزش اندک مخاطبین آنها شد، این شبکهها برای جبران عدم همراهی و مشارکت مردم در برنامههایشان، در سناریو جدید به پخش برنامه های از پیش ضبط شده به جای برنامه های زنده روی آوردهاند.
همزمان با سومین سالگرد حماسه تاریخی مردم انقلابی ایران در 9 دی 1388 شبکه بی بی سی، ارگان رسمی دولت انگلیس، و شبکه صدای امریکا، وابسته به وزارت خارجه آمریکا، در اقدامی "هماهنگ" با پخش "برنامه ای واحد" سعی در به حاشیه راندن این حماسه بزرگ داشتند.
"ایمنی در محیط کار" سوژه ای بود که این شبکهها از آن برای عملیات روانی خود در به حاشیه راندن سومین سالگرد حماسه 9 دی استفاده کردند.
خبرنگاران يا مهدي در جریان پیگیریهای خبری به "زمزمه"ها و "گفته میشود"هایی برمیخورند که ميهمانکردن مخاطبان به این شنیدهها خالی از لطف نیست.
يا مهدي*به مناسبت شب یلدا محمد خاتمی با حضور در منزل یکی از دختران میرحسین موسوی با فرزندان وی دیدار داشته است. وی در این دیدار از دلتنگی اش برای میرحسین سخن گفته است. این در حالی است که محمدخاتمی بارها در جلسات حزبی از موسوی به عنوان تیرخلاص اصلاحات نام برده است.
*هاشمی رفسنجانی در دیدار اعضای سابق انجمن های اسلامی دانشگاه های تهران و تبریز مجددا ادعاهایی را درباره انتخابات 84 و 88 مطرح کرده که باعث شگفتی و تعجب کارشناسان شده است. هاشمی همچنین در این دیدار اعلام کرده که در سال 76 به ناطق نوری رای داده است. این در حالی است که ناطق نوری حمایت های هاشمی را باعث به قدرت رسیدن خاتمی می داند. گفته می شود هاشمی در این دیدار درباره دولت بشار نیز تحلیل کرده و گفته است علیرغم نظر برخی مسوولان که فکر می کنند بشار ماندنی است وی رفتنی خواهد بود.
*حامیان محمدرضا عارف از انتقادهای گسترده برخی روزنامه ها و سایت های اصولگرا به وی ابراز رضایت کرده و گفته اند پس از این حملات جایگاه عارف در میان اصلاح طلبان ارتقا یافته است. برخی اصلاح طلبان از عارف به عنوان اصلاح طلب بدلی یاد می کنند.
*دکتر حسن سبحانی استاد اقتصاد و نماینده سه دوره مردم دامغان در مجالس پنجم، ششم و هفتم به زودی حضور خود را در عرصه انتخابات کلید خواهد زد. وی اخیرا در این باره دیدارها و مشورت هایی با برخی چهره های سیاسی داشته است.
*مدیرمسوول یکی از روزنامه های زنجیره ای به اتهام جعل عنوان برخی علما و مدیران اجرایی بازداشت و تفهیم اتهام شده است. وی با جعل عناوین متعدد از افراد و موسسات کلاهبرداری کرده است.
*کشورهای غربی در ماه های اخیر تمایل فراوانی برای انجام نظر سنجی در کشورمان داشته اند. یکی از مهمترین شیوه های به کارگرفته شده نظر سنجی تلفنی در سطح استان ها بوده است. نتیجه این نظر سنجی ها حکایت از مشارکت حداقل 60 درصدی مردم در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری و حمایت اکثریت قاطع ملت ایران از غنی سازی هسته ای بوده است.
به گزارش يا مهدي ، حجتالاسلام بهشتی رئیس دانشکده امام باقر(ع) وزارت اطلاعات صبح امروز پنجشنبه در همایش گرامیداشت "حماسه 9 دی" که در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه در فتنه 88 سه جریان عمده نقش مهمی و اساسی داشتند، گفت: کمیته سه جانبه که 50 سال پیش توسط سرویسهای جاسوسی انگلستان، موساد و سیآیای به وجود آمده و به نام کمیسیون سه جانبه معروف است، نقش موثری در حوادث فتنه سال 88 داشته است.
وی ادامه داد: سازمان مجاهدین خلق نیز به عنوان دومین عامل نقش مهمی را در حوادث پس از انتخابات ایفا کرد و جریان سومی به نام جریان کارگزاران سازندگی و مجمع روحانیون نیز که هر دو توسط آقای هاشمی رفسنجانی حمایت میشد، نقش موثری را در این حوادث ایفا کردند.
رئیس دانشکده امام باقر(ع) در ادامه سخنان خود با بیان اینکه آمریکا پس از فروپاشی شوروی به این نتیجه رسید که برای تاثیرگذاری در معادلات جهان باید منطقه خاورمیانه را در اختیار خود داشته باشد، گفت: رهبران آمریکا در سال 1991 تصمیم گرفتند هفت منطقه از جهان را به اشغال خود درآورند؛ مسئلهای که همان زمان توسط روزنامه نیوزویک فاش شد و درست به همین دلیل آنها در همان سال تصمیم حمله به عراق را اتخاذ کردند.
امام جمعه موقت تهران گفت: این تخریب ها علیه آیت الله خوشوقت تازگی ندارد، وقتی کسی بزرگ شد، بعضی ها تحمل نمی کنند ولی آیت الله خوشوقت کوه است و کوه با این بادها تکان نمی خورد.
به گزارش يامهدي، حجت الاسلام و المسلمين صديقي تصريح كرد: ایشان مظهر توحید حق تعالی است و این تخریب ها هیچ تاثیری بر ایشان ندارد.
وي اظهار داشت: آيت الله خوشوقت بنده خداست و «ان الله یدافع انا الذین آمنو» خدا هم قول داده است که از بنده خود دفاع کند.
امام جمعه موقت تهران با بيان اينكه من باور ندارم کسی بخواهد به ایشان که عبد صالح خدا و یکی از اولیای مسلم پروردگار و یک مجتهد قطعی است، چیزی بگوید، افزود: ایشان عمری را به قداست گذرانده است و مورد علاقه حضرت امام(ره) و علامه طباطبائی بوده و با آقای بهجت رفاقت داشته است و الان هم مورد علاقه شدید رهبر معظم انقلاب هستند.
وی گفت: اگر کسی بخواهد درباره چنین شخصیت وارسته ای خدای نکرده مطالبی بگوید که اهانت و جسارت تلقی شود این به ضرر خودش تمام خواهد شد.
صديقي اظهار داشت: من حیفم می آید کسی که مومن، مسلمان و شیعه باشد علیه عبد صالح خدا مطلبی بنویسد و یا چیزی بگوید، اینها بازتاب خوبی ندارد، خدای نخواسته عمر و توفیقاتشان کاهش پیدا می کند.
به گزارش يا مهدي : ، سردار احمدی مقدم، در گفتگویی با روزنامه کیهان، درباره موضوعات مختلفی حرف زده است.
گزیده ای از این گفتگوی فرمانده نیروی انتظامی را می خوانید؛
- امنیت نسبی است. اگر شما یک جایی بروید و ببینید فردی حجاب نامناسبی دارد طبیعی است که احساس بدی به شما دست خواهد داد و احساس ناامنی می کنید. درحالی که اگر یک شهروند اروپایی در این جمع باشد نه تنها احساس ناامنی نمی کند بلکه به پوشیدگی او نسبت به خودش احساس دیگری می کند که قطعا احساس ناامنی نیست. بنابراین این مساله بیشتر برمی گردد به معیارهای ارزشی هر خانواده.
- تهران را مقایسه کنیم با پایتخت یک کشور اروپایی. ساعت ۷ بعداز ظهر ببینید چقدر جمعیت در خیابان های یک کشور اروپایی در حال قدم زدن هستند. خواهید دید که بسیار اندک هستند. اما در خیابان های ما اینطور نیست؛ تا نیمه شب هم انبوه جمعیت در خیابان های تهران در حال امد و شد هستند. احساس ناامنی هم نمی کنند.
- متاسفانه رشد کمی رسانه ها متناسب با رشد کیفی آنها نیست و اخلاق رسانه ای ما رشد نکرده است. در هیچ جای دنیا رسانه ها آزادی عمل به انگونه که ما فکر کنیم که هر کاری دلشان می خواهد می توانند بکنند ندارند. موظف هستند در یک چارچوبی که ضامن منافع ملی و امنیت ملی باشد فعالیت کنند. یعنی هیج رسانه ای حق ندارد امنیت روانی و اخلاقی جامعه را به خطر اندازد. هیچ جای دنیا اجازه نمی دهند که رسانه ای اخبار حوادث را طوری به مخاطبین منتقل کند که انگار راه های سرقت را آموزش می دهد.
- آیا کار روزنامه ای که ۸ صفحه خود را اختصاص به حوادث می دهد و نام آن را هم - «شوک!» می گذارد قابل تامل نیست؟! باید از این ها پرسید که اصلا شوک برای مردم چیز خوبی است؟! (ویژه نامه شوک مربوط به روزنامه ایران است)
- اگر ماجرای «گشت نسبت» یادتان باشد. یک عده ای با یک سری کارهای جعلی به نام نیروی انتظامی راه انداخته بودند و جلوی مردم را می گرفتند. آنها کارشان را با نیت خوانی پیش می بردند. حتی در وسط خیابان برگه جریمه صادر می کردند. مثلا برای ناخت و لاک ناخن حریمه ۷۵ هزار تومانی صادر می کردند. اصلا چنین گشتی در نیروی انتظامی وجود خارجی نداشت. به طوری که با شکایت ما آن افراد دستگیر شدند. حتی مسوولان مجله ای که خودسرانه دست به این کار زده بودند عذرخواهی هم کردند.
به گزارش يا مهدي : ، سردار احمدی مقدم، در گفتگویی با روزنامه کیهان، درباره موضوعات مختلفی حرف زده است.
گزیده ای از این گفتگوی فرمانده نیروی انتظامی را می خوانید؛
- امنیت نسبی است. اگر شما یک جایی بروید و ببینید فردی حجاب نامناسبی دارد طبیعی است که احساس بدی به شما دست خواهد داد و احساس ناامنی می کنید. درحالی که اگر یک شهروند اروپایی در این جمع باشد نه تنها احساس ناامنی نمی کند بلکه به پوشیدگی او نسبت به خودش احساس دیگری می کند که قطعا احساس ناامنی نیست. بنابراین این مساله بیشتر برمی گردد به معیارهای ارزشی هر خانواده.
- تهران را مقایسه کنیم با پایتخت یک کشور اروپایی. ساعت ۷ بعداز ظهر ببینید چقدر جمعیت در خیابان های یک کشور اروپایی در حال قدم زدن هستند. خواهید دید که بسیار اندک هستند. اما در خیابان های ما اینطور نیست؛ تا نیمه شب هم انبوه جمعیت در خیابان های تهران در حال امد و شد هستند. احساس ناامنی هم نمی کنند.
- متاسفانه رشد کمی رسانه ها متناسب با رشد کیفی آنها نیست و اخلاق رسانه ای ما رشد نکرده است. در هیچ جای دنیا رسانه ها آزادی عمل به انگونه که ما فکر کنیم که هر کاری دلشان می خواهد می توانند بکنند ندارند. موظف هستند در یک چارچوبی که ضامن منافع ملی و امنیت ملی باشد فعالیت کنند. یعنی هیج رسانه ای حق ندارد امنیت روانی و اخلاقی جامعه را به خطر اندازد. هیچ جای دنیا اجازه نمی دهند که رسانه ای اخبار حوادث را طوری به مخاطبین منتقل کند که انگار راه های سرقت را آموزش می دهد.
- آیا کار روزنامه ای که ۸ صفحه خود را اختصاص به حوادث می دهد و نام آن را هم - «شوک!» می گذارد قابل تامل نیست؟! باید از این ها پرسید که اصلا شوک برای مردم چیز خوبی است؟! (ویژه نامه شوک مربوط به روزنامه ایران است)
- اگر ماجرای «گشت نسبت» یادتان باشد. یک عده ای با یک سری کارهای جعلی به نام نیروی انتظامی راه انداخته بودند و جلوی مردم را می گرفتند. آنها کارشان را با نیت خوانی پیش می بردند. حتی در وسط خیابان برگه جریمه صادر می کردند. مثلا برای ناخت و لاک ناخن حریمه ۷۵ هزار تومانی صادر می کردند. اصلا چنین گشتی در نیروی انتظامی وجود خارجی نداشت. به طوری که با شکایت ما آن افراد دستگیر شدند. حتی مسوولان مجله ای که خودسرانه دست به این کار زده بودند عذرخواهی هم کردند.
به گزارش يا مهدي : ، سردار احمدی مقدم، در گفتگویی با روزنامه کیهان، درباره موضوعات مختلفی حرف زده است.
گزیده ای از این گفتگوی فرمانده نیروی انتظامی را می خوانید؛
- امنیت نسبی است. اگر شما یک جایی بروید و ببینید فردی حجاب نامناسبی دارد طبیعی است که احساس بدی به شما دست خواهد داد و احساس ناامنی می کنید. درحالی که اگر یک شهروند اروپایی در این جمع باشد نه تنها احساس ناامنی نمی کند بلکه به پوشیدگی او نسبت به خودش احساس دیگری می کند که قطعا احساس ناامنی نیست. بنابراین این مساله بیشتر برمی گردد به معیارهای ارزشی هر خانواده.
- تهران را مقایسه کنیم با پایتخت یک کشور اروپایی. ساعت ۷ بعداز ظهر ببینید چقدر جمعیت در خیابان های یک کشور اروپایی در حال قدم زدن هستند. خواهید دید که بسیار اندک هستند. اما در خیابان های ما اینطور نیست؛ تا نیمه شب هم انبوه جمعیت در خیابان های تهران در حال امد و شد هستند. احساس ناامنی هم نمی کنند.
- متاسفانه رشد کمی رسانه ها متناسب با رشد کیفی آنها نیست و اخلاق رسانه ای ما رشد نکرده است. در هیچ جای دنیا رسانه ها آزادی عمل به انگونه که ما فکر کنیم که هر کاری دلشان می خواهد می توانند بکنند ندارند. موظف هستند در یک چارچوبی که ضامن منافع ملی و امنیت ملی باشد فعالیت کنند. یعنی هیج رسانه ای حق ندارد امنیت روانی و اخلاقی جامعه را به خطر اندازد. هیچ جای دنیا اجازه نمی دهند که رسانه ای اخبار حوادث را طوری به مخاطبین منتقل کند که انگار راه های سرقت را آموزش می دهد.
- آیا کار روزنامه ای که ۸ صفحه خود را اختصاص به حوادث می دهد و نام آن را هم - «شوک!» می گذارد قابل تامل نیست؟! باید از این ها پرسید که اصلا شوک برای مردم چیز خوبی است؟! (ویژه نامه شوک مربوط به روزنامه ایران است)
- اگر ماجرای «گشت نسبت» یادتان باشد. یک عده ای با یک سری کارهای جعلی به نام نیروی انتظامی راه انداخته بودند و جلوی مردم را می گرفتند. آنها کارشان را با نیت خوانی پیش می بردند. حتی در وسط خیابان برگه جریمه صادر می کردند. مثلا برای ناخت و لاک ناخن حریمه ۷۵ هزار تومانی صادر می کردند. اصلا چنین گشتی در نیروی انتظامی وجود خارجی نداشت. به طوری که با شکایت ما آن افراد دستگیر شدند. حتی مسوولان مجله ای که خودسرانه دست به این کار زده بودند عذرخواهی هم کردند.
به گزارش يا مهدي : ، سردار احمدی مقدم، در گفتگویی با روزنامه کیهان، درباره موضوعات مختلفی حرف زده است.
گزیده ای از این گفتگوی فرمانده نیروی انتظامی را می خوانید؛
- امنیت نسبی است. اگر شما یک جایی بروید و ببینید فردی حجاب نامناسبی دارد طبیعی است که احساس بدی به شما دست خواهد داد و احساس ناامنی می کنید. درحالی که اگر یک شهروند اروپایی در این جمع باشد نه تنها احساس ناامنی نمی کند بلکه به پوشیدگی او نسبت به خودش احساس دیگری می کند که قطعا احساس ناامنی نیست. بنابراین این مساله بیشتر برمی گردد به معیارهای ارزشی هر خانواده.
- تهران را مقایسه کنیم با پایتخت یک کشور اروپایی. ساعت ۷ بعداز ظهر ببینید چقدر جمعیت در خیابان های یک کشور اروپایی در حال قدم زدن هستند. خواهید دید که بسیار اندک هستند. اما در خیابان های ما اینطور نیست؛ تا نیمه شب هم انبوه جمعیت در خیابان های تهران در حال امد و شد هستند. احساس ناامنی هم نمی کنند.
- متاسفانه رشد کمی رسانه ها متناسب با رشد کیفی آنها نیست و اخلاق رسانه ای ما رشد نکرده است. در هیچ جای دنیا رسانه ها آزادی عمل به انگونه که ما فکر کنیم که هر کاری دلشان می خواهد می توانند بکنند ندارند. موظف هستند در یک چارچوبی که ضامن منافع ملی و امنیت ملی باشد فعالیت کنند. یعنی هیج رسانه ای حق ندارد امنیت روانی و اخلاقی جامعه را به خطر اندازد. هیچ جای دنیا اجازه نمی دهند که رسانه ای اخبار حوادث را طوری به مخاطبین منتقل کند که انگار راه های سرقت را آموزش می دهد.
- آیا کار روزنامه ای که ۸ صفحه خود را اختصاص به حوادث می دهد و نام آن را هم - «شوک!» می گذارد قابل تامل نیست؟! باید از این ها پرسید که اصلا شوک برای مردم چیز خوبی است؟! (ویژه نامه شوک مربوط به روزنامه ایران است)
- اگر ماجرای «گشت نسبت» یادتان باشد. یک عده ای با یک سری کارهای جعلی به نام نیروی انتظامی راه انداخته بودند و جلوی مردم را می گرفتند. آنها کارشان را با نیت خوانی پیش می بردند. حتی در وسط خیابان برگه جریمه صادر می کردند. مثلا برای ناخت و لاک ناخن حریمه ۷۵ هزار تومانی صادر می کردند. اصلا چنین گشتی در نیروی انتظامی وجود خارجی نداشت. به طوری که با شکایت ما آن افراد دستگیر شدند. حتی مسوولان مجله ای که خودسرانه دست به این کار زده بودند عذرخواهی هم کردند.
شاهد OH-78 نمونه ای از شاهد 278 است که به تسلیحات تهاجمی سبک از جمله پرتابگر 7تایی راکت های 2.75 اینچی (70 میلیمتری) که 500 تا 5 هزار متر برد دارد و یک قبضه تیربار 7.62 میلیمتری دوربین دار در زیر بدنه مجهز شده است.
به گزارش يا مهدي ، توسعه نمونه های مختلف از یک محصول همواره در صنایع دفاعی دنیا مرسوم بوده است. این امر از این رو که هزینه های لازم برای طراحی، آزمایشات و توسعه را کاهش می دهد مورد توجه قرار دارد. ضمن اینکه بخش زیادی از مسیر کسب اطمینان را نمونه اول پیموده است.
بالگرد شاهد 278 که توسط صنایع دفاعی کشورمان در سپاه پاسداران توسعه داده و در سال 1380 آماده آزمایشات شد، در سال جاری گواهینامه نوع (TC) خود را دریافت داشت. پس از آماده شدن برای تولید انبوه فناوری های این بالگرد به صنایع هواپیماسازی ایران منتقل و تاکنون چندین فروند از آن وارد خدمت در نیروهای نظامی و غیرنظامی کشورمان شده است.
این بالگرد با ساختار ماژولار و با بهره گیری از روش های نوین طراحی و ساخت با استفاده از مواد مرکب پیشرفته در بدنه و پره های اصلی ساخته شده است. بدنه و ملخ هاي اين بالگرد از جنس مواد مرکب غير فلزي ساخته شده که علاوه بر کاهش وزن پرنده عدم ايجاد خوردگي و زنگ زدگي و در نتيجه امکان کار در محيط هاي گوناگون را به دنبال دارد.